You are beautiful
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
SM Sains Muzaffar Shah
Sunday, April 22, 2012 @ 8:36 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum.

yeah first post aku untuk tahun ni --'

Sabtu, 21 April 2012
gi melawat sekolah ni but nothing special.
aku just terlebih teruja dengan bilik-bilik khas dia.
(mewah gilaa :3)

then pergi dataran pahlawan.
ouh, ada hari polis.
aku bergambar dengan mat salleh.
(diorang smoke)
haha kak mimi yang snap gambar so aku tak boleh jelly-kan korang

dalam perjalanan nak pergi Bandar Hilir, singgah mcD
malangnya aku tak bawak duit TvT

pergi bandar hilir pun sama.
ingat nak beli ole-ole tapi..
HAHA aku dah habiskan duit beli jajan -,-
(hantu makan)

nak balik rumah time tu pukul 5 lebih
tunggu dua orang keling form one.
tak guna, tuptup dia dalam bas.
(demmit)
dia bukak cerita hantu dalam botol kicap.
(tapi aku tido sepanjang perjalanan)

ayah amik time tu dah pukul 8 @ sekolah
dengan rasa tak puas hati, aku bebel kat ayah aku
sebab bagi 10 ringgit je -.-
and aku suruh ayah aku belikan mcD
(YAYY!)
aku cakap balasan sebab aku jeles tengok diorang makan.

*eh panjang giloo aku bebel. sekian :)


Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment
Please

Entry Profile Links



Tagboard
Your cbox here.

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping